Skip to main content

Megnyílt klinikánk új weboldala rengeteg információval a különböző fájdalomtípusokról és kezelésekről.

A PSI Fájdalom Klinika 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy fájdalomcsillapítást nyújtson krónikus fájdalomban szenvedő betegek számára, és modern fájdalomcsillapító módszereket oktasson a téma iránt  érdeklődő hazai és külföldi szakorvosoknak.

Nemzetközileg elismert orvosaink aneszteziológia, fájdalomkezelés, intervenciós fájdalomkezelés és kritikus ellátás területén szereztek oklevelet, valamint sok éves tapasztalattal rendelkeznek az Egyesült Államokban, Kanadában és Magyarországon.

Dr Rácz és Dr Stogicza mindketten a fluoroszkópia és az ultrahang vezérelt fájdalomintervenciós eljárások specialistái, és fejlettebb eljárásokat tanítanak a világ minden tájáról érkező fájdalomorvosoknak.

A komplex eseteket a rendszeresen ülésező onkoteamhez hasonló Fájdalom munkacsoportunk elé visszük, ezzel is igyekszünk pácienseinknek biztosítani a holisztikus szemléleten alapuló egyénre szabott terápia lehetőségét.  A Fájdalom munkacsoport minden hónap első és harmadik hétfőjén beszéli meg a complex eseteket.

A PSI Fájdalom Klinikán a krónikus fájdalmak széles skáláját kezeljük. Átfogó vizsgálat és korábbi leletei áttekintése után konzultálunk Önnel, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb terápiás lehetőséget.