Skip to main content

Megnyílt klinikánk új weboldala rengeteg információval a különböző fájdalomtípusokról és kezelésekről.

Nemzetközileg elismert szakorvosaink az Egyesült Államokban, Kanadában és Magyarországon szereztek több éves tapasztalatot az aneszteziológia, fájdalomkezelés, intervenciós fájdalomkezelés és intenzív ellátás területén.

Dr Rácz Edit és Dr Stogicza Ágnes mindketten a fluoroszkópia és az ultrahang vezérelt fájdalomintervenciós eljárások specialistái, és fejlettebb eljárásokat tanítanak a világ minden tájáról érkező fájdalomcsillapítás iránt érdeklődő szakorvosoknak.

Dr Bartos Balázs az Egyesült Királyságban a fluoroszkópia és az ultrahang vezérelt fájdalomkezelési eljárások terén szerzett tapasztalatot.

Dr. Rácz Kristóf aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos 2020-ban csatlakozott a Szent Magdolna Magánkórház aneszteziológus csapatához. A szív-érrendszeri érzéstelenítés és az intenzív terápia mellett érdeklődési területe a krónikus mozgásszervi és daganatos fájdalmak ultrahang- és röntgen vezérelt eljárásokkal történő kezelése, valamint a regeneratív gyógyászat alkalmazási területei.

Dr Rácz Edit és Dr Stogicza Ágnes társalapítói a Pain School Internationalnak (PSI), annak a nemzetközileg elismert intézménynek, amely első osztályú oktatást nyújt olyan szakorvosok számára, akik szeretnék bővíteni ismereteiket és fejleszteni készségeiket az intervenciós fájdalomkezelés terén.

Szakorvosaink a Szent Magdolna Magánkórház modern létesítményében, Buda gyönyörű zöldövezetében várják kedves betegeiket.