A PSI Fájdalom Klinika itthon és egész Európában a fájdalomkezelés oktatásának egyik vezető szereplője, együttműködve a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályával, valamint a Pain School International szervezettel. A program az aneszteziológia és intenzív terápia, illetve az idegsebészet területének szakorvosai számára nyitott.

 

A jelenlegi állandó képzés résztvevői:

  • Dr. Hankó Mónika MD, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos
  • Dr. Csete Gergő PhD, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos
  • Dr. Öveges Nándor, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

Az Önt kezelő orvos folyamatos szakmai együttműködésben van az oktatásban résztvevő kollégával. Az oktatásban résztvevő doktor kikérdezi a tüneteiről, majd a kezelőorvossal közösen végzik a betegvizsgálatot és a terápiás terv kialakítását.  A beavatkozásokban asszisztál a vezető orvosnak.

A kezelések alkalmával időnként más országokból érkező orvosok is jelen lehetnek, de szerepük szigorúan megfigyelői, nem vesznek részt a betegellátásban. Biztosítjuk, hogy az Ön ellátása során a kezelőorvosán kívül soha ne legyen jelen kettőnél több megfigyelő orvos.

Természetesen az oktatás ilyen módon való támogatása az Ön részéről teljesen önkéntes, joga van bármikor megtagadni vagy visszavonni a beleegyezést anélkül, hogy ez befolyásolná jelenlegi vagy jövőbeli orvosi ellátását.

Amennyiben bármilyen kérdése van vagy további információra van szüksége, kérjük, bátran kérdezze bármelyik dolgozót. Az Ön kényelme és elégedettsége kiemelten fontos a számunkra.